ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 5ο ΦΟΡΟΥΜ

Το φετινό φόρουμ θα αναζητήσει τις τάσεις που θα καθορίσουν και θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην μετά-Covid εποχή στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και η διαχείρισή τους από τα τμήματα marketing και sales των ξενοδοχείων και ταυτόχρονα η ανάδειξη της βιωσιμότητας ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού μετά την πανδημία, είναι κάποια από τα βασικά σημεία της ατζέντας του φόρουμ.

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων 4 διοργανώσεων, το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας έχει και φέτος εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, σημαντικές εταιρείες consulting και influencers του τουριστικού κλάδου. Παρά τους περιορισμούς που προκύπτουν από την πανδημία, το φετινό συνέδριο θα είναι και φέτος ένα 1ης τάξεως σημείο συνάντησης και δικτύωσης μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.


#HospitalityForum
#RethinkingHospitality
#SustainableRecovery
#grhotels5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

IHF HOSPITALITY FORUM XENIA SPONSOR

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

IHF-AEGEAN-LOGO

ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

IHF-Athens-Capital-LOGO

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

IHF-INSIDER-LOGO
KSD Logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

5o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Κανόνες Εισόδου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo

• Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν α) πιστοποιητικό εμβολιασμού β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδιίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται:
α) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου και
β) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν βεβαίωση πλήρους κάλυψης – ανάρρωσης και εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

• Οι επισκέπτες προσέρχονται μόνον κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής.

• Υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους ανεξαιρέτως καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.

5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ


5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Φόρουμ | E: info@ihf.gr