3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Διαθέτει πολύ εύκολη πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακό, Αστικά Λεωφορεία).

Απέχει μόλις 3’ από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς του Metro και του Προαστιακού, με δυνατότητα απευθείας και συνεχούς σύνδεσης. Απέχει 35’ από το κέντρο της Αθήνας

Η πρόσβαση αναλυτικά

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ.), με άνετους χώρους στάθμευσης.

Με αεροπλάνο

Το Metropolitan Expo απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα συνεχούς εσωτερικής συγκοινωνίας (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου.

Μέσα μαζικής μεταφοράς

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο , γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη)

ΚΤΕΛ: Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο

Σύνδεση Εκθεσιακού Kέντρου με Σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Υπάρχει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με το Metropolitan Expo για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro-Προαστιακός, ΟΑΣΑ-ΚΤΕΛ και Αεροδρόμιο), σε ελάχιστο χρόνο (μόλις 3΄), με λεωφορεία (shuttle buses), τα οποία σταθμεύουν έξω από την ΕΞΟΔΟ 2 των αφίξεων του Αεροδρομίου, σε στάση με την ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».

Επίσης, τα πούλμαν της XENIA 2017 θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό Μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά. Σας προτείνεται η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κοστίζει 10€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,4€.